Saturday, September 19, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum wth,

Dengan ini, diucapkan Selamat hari raya Aidilfitri kepada ibu, ayah, famili, semua yang saya kenali tidak kira pembaca, follower (macam ketua kongsi gelap plak ada follower..ahak), samaada yang terbaca blog ini secara sengaja atau tidak sengaja mahupun secara sedar atau dibawah pengaruh dadah, mereka yang menggugel pastuh tersesat kat blog ini, juga kepada sahabat2, bekas awek yang tengah iron baju kurung, tok siak Masjid Raja Alang Beranang yang penah kena sorok selipar dia ngan aku time darjah 3 dulu, pak lang sekeluarga kat Kajang, Mak Long Idaku yang Vogue de Bas kat Palong 7, Cik Nab jual nasik lemak sambal lebih kat tepi umah aku, guru-guru yang pernah berjasa melempang pipi aku dulu, warga Mukim Beranang yang dicintai dan semua yang aku kenal dan ingat muka kalau aku jumpa. Sesiapa yang kesian kat aku yang dah 4 kali tak balik raya nih, anda boleh menghulurkan barang seratus doploh ringgit melalui Ayah saya di talian 0176937278 sebab dia akan bank-in kan esok. Maaf Zahir Batin dan dengarkanlah lagu raya yang saya tujukan khas buat anda semua, Sesuci Lebaran oleh Siti Nurhaliza. Boleh carik kat youtube okeh.

Selamat Hari Raya. Fannus, tanglung tradisi masyarakat arab di Mesir yang digantung apabila Ramadhan.
Foto : Syahidd/reuters

6 comments:

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

aritu gmbar ko kluar kt BH..tergelak aku...bkn apa..da mcm bdk UK..huahuahua..pastu muka control macho..hahaha

~gelak guling2~

chempaka said...

salam aidilfitri. maaf zahir dan batin. duit raya takyahlah ek. dah besar kan. kikikiki~

munawwar said...

selamat hari raya aidilfitri ostat shahiddan..

best kan raya kat mesir? hehehe..
okeh2..jom kita pi serbu mane2 open house kat kaherah ni.

zahirahzahid said...

Happy Eid utk orang Mesia...eh2.salah Mesir =D

So bile balik Maroc?

Balik jgn lupa bawa ole2...

Minal Aidil Wal Faizin.. =D

IdaAnuar said...

selamat hari raya huhuhu..duit raya along dah spedo la

Hasira said...

Assalamualaikum....ni akak chendana yg dok di jepun dulu2...geng kak zabar!

Akak baru jgk fp dah tutup..tgk wordpress tutp gok tu maghi sini...
p/s:cantiknya header blog..nanti akak nak berguru bulih???

Muzium

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...