Thursday, March 25, 2010

Akhirnya.

Blog kesayangan saya berfungsi semula sejak empat belas tahun mati pucuk. Terima kasih Pak Long atas kesudian anda memulihkan kembali tenaga batin blog ini.

Mode : Sedang menggelongsor di tangga rumah akibat terlalu gembira. Juga sedang refresh strategi dan teknik berkesan untuk idea-idea entry seterusnya. Buat syarikat Celcom, unta gurun harus dipuji kerana lebih pantas dari Berukband anda. Tahniah unta gurun!

4 comments:

pu3 balqis said...

akhirnya....
ada masalah blog ke..?
takpala.. nak ucap tahniah jugak kat unta gurun..
=P

Anonymous said...

at last....fuuhhh... lama sudah ku tunggu...

-pembaca setia-

miss GAZA said...

mati pucuk?
adus.
adakah
blogku
jua......
waaa!




kmbing lebih pantas dr beruk?
hmm
abnormal.
:P:P:P

syahiddmilikku said...

pu3,
x leh nak log in, tapi alhamdulillah skang daH OK. ye, saya baru je belanja unta itu makan KFC. ekekek..

Anonymous,
at last kan? tengkiu bebanyak sanggup tunggu..very the tabah tunggu entry blog ni, siapa pun anda, i love you lah..eheh..

Missgaza,
how's studies? ok ke?
jgn biarkan blog anda mati pucuk jugak..ahahaha...
siyes, kamben dan unta sama laju maa..

Muzium

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...