Wednesday, December 15, 2010

Sudut bersama gadis berambut Ponytail

"Yang merah ni ok bang, sesuai dengan warna kulit abang yang cerah kemerah-merahan ni", pujuk gadis selesgirl berambut ponytail berwarna kuning seakan-akan warna isi durian tembaga itu.

"Takpe dik, saya pilih sendiri je", secebis nada low key aku lontarkan.

Dua minit kemudian.

"Ni selesa pakai bang, kualiti tinggi. Boleh basuh mesin punya", gadis berambut ponytail berwarna kuning itu masih tidak mengalah.

"err...nanti kalau saya nak beli, saya panggil adik ek..", sedikit elemen gedik disitu.

Dua minit kemudian.

"abang cuba size L ni, muat tak?" gadis berambut ponytail berwarna kuning seakan teruja.

"kejap lagi saya cuba ok", unsur-unsur Amukan Ablasa mula menyerigai.

Dua minit kemudian.

Roti jala food court tingkat 4 Terminal One Seremban kurang santan tapi bau dia macam kuih udang. Sirap laici aku sedut perlahan.
.
.
.
Pesanan kepada semua manager Pasaraya Parkson di seluruh tanah air, sila pastikan salesgirl, saleswoman, salesgrandmother anda tidak memberi khidmat nasihat kepada kami, kaum lelaki yang bermaruah ketika membeli seluar dalam. Harap maklum.

3 comments:

Almizzi said...

HAHAHAHAHA ;DDD
kita ingatkan cerita aperr tdi...
sengal lah abg shidan nih...
lawak tak hbisan..haha =P

shafaqah94 said...

pikir baju....
teruk pye alang..
hahahaha!!!

DrSinga said...

heh heh heh....
sib baik dia tak kata
'saya tengok pun saya dah tau abang ni saiz apa...'

Muzium

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...