Thursday, November 24, 2011

Blogger yang teruk

Assalamualaikum wth.

Ya, aku tahu yang aku adalah blogger yang teruk. Dari raya puasa bawak ke raya haji, satu post pun tak buat. Aku sendiri benci bila blog ni tak berusik. Bahan banyak tapi nak sign in pun malas. Aku mintak ampun geng. Bukan sengaja. Aku pun dah lama takde PC atau Lappy. Ada orang nak belikan, aku taknak. Ye lah, rasa menyusahkan pulak. Ingat kena kumpul duit, beli satu jugak lah. Senang sikit nak berblogging. Takdelah asyik kena sumpah bila tak update blog berbulan-bulan. ahaha..Well, aku akan cuba sedaya upaya up satu post untuk blog ni. Komen-komen pun akan cuba untuk dibalas secepat mungkin, InsyaAllah.

4 comments:

fatt said...

assalamualaikum tuan tanah!

ni bukan tahap bersawang lagi, tapi dah jadi hutan amazon. hapa cerita? *batuk, batuk*

Syahiddmilikku said...

wslm acik fatt,

itulah, gua pun da siap pakai cawat bawak lembing skali...gua nak start hidup baru la nih...ngehngehngeh...

(tengah tebang balak nih..) zreeennnggg...

DrSinga said...

ada jumpa gajah afrika anak beranak tak?

kucingorengemok said...

nak tebang pokok kena log in dulu tak pakai password?

Muzium

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...