Tuesday, August 16, 2011

Kembali bersiaran

Assalamualaikum wth.

Anda semua apa khabar? Sihat? Saya macam biasalah, buat muka seposen bila tak update sebulan. ahahah... Ok, fine. Ai em so sori oke. Malas ya ampun nak menaip. Idea banyak tapi itulah. *sunyi*bunyi cengkerik* Oh, lupa pulak. Malaysia dah enam belas hari puasa kan? Oleh yang demikian, dengan penuh rasa tidak bersalah, saya mengucapkan selamat menyambut Ramadhan Almubarak. Semoga puasa kali ini adalah lebih baik dari yang sebelumnya. Eleh, kalau tak ucap pun korang mesti puasa jugak kan?

Baiklah, mood blogging dah ada sikit. Tapi masalahnya sekarang, Maghribi baru je lepas sahur. Bau ikan goreng masak taucu kat mulut pun tak habis lagi nih. So, saya harap petang nanti boleh la saya post entry baru. Jumpa la petang nanti. Bukan kat bazaar, kat sini ye.

10 comments:

AI said...

- sudah abis cuti bersalin? haha

fatt said...

ni ko muncul ala2 silap mata ke apa ni?

hahaha..

ok sila rajin hapdet & selamat berpuasa :D

ps : amboi header kelip2 nampak..nak sambut raya barangkali :P

kemang~ said...

lame gila ko x hapdet...

hapdet ler pasai marrakesh ;p

kucingorengemok said...

sapa yang buat ikan masak taucu tu? (soalan takde sangkut paut)

Syahiddmilikku said...

kak al,
dah masuk keje balik dah kak. edah pon dah abes...ngahahah..

fatt,
kene sorok jin la fatt..ngeee...dan header tu betul la tekaan u. elmaklumlah, rumah nak raya ni kene la pasang lampu lip-lap kan..eheh..
Hepi Ramdhan to you too.

Kemang,
request granted bebeh. nak buat la nih..uhhuu~

kakkucing,
its okay. saya paham puasa-puasa ni kan. ahahah...ikan taucu itu sahabat saya yang buat, saya tukang abeskan jer..keskeskes..

kemang~ said...

eh bro... tiap2 ari aku cek peti surat umah aku kot2 ade poskad dari morocco sampai...

Syahiddmilikku said...

sabar ye encik kemang, morocco memang lembab serba serbi. Apa-apa yang keluar dan masuk, asal dari maghribi otomatik dia lembab. So, bersabarlah dibulan Ramadhan ini..ahahahha...

fatt said...

(menyampuk tetiba)
poskad dr morocco??? menarik tu...aku pun nak..boleh? kih kih kih :P

Syahiddmilikku said...

sila bagi alamat cik fatt. shahcpoot_morocco@yahoo.com

kemang~ said...

ohh okay ! aku kan tetap setia menunggu poskad dari mu.. aha

Muzium

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...