Tuesday, February 22, 2011

PEREKSE

Assalamualaikum wth,

Lama jugak aku tak update blog rupanya. Patut roommate aku asyik perli je setahun dua(1) nih. Aku tak berniat pun nak melukakan hati readers(sebatalion pembaca kau sampai letak 's'!) yang cukup setia singgah tapi takde new entry kan. Sorry from head to toe la kawan-kawan. Betul ni, lahir dari hati aku yang suci kudus lagi seri murni dan ditapis dua kali. Exam memang tak dapat nak elak punya. Take it or leave it. Oleh kerana itu, aku terpaksa meninggalkan seketika blogging. Kepada mereka yang meninggalkan komen, terima kasih banyak2 dan aku akan reply komen-komen anda semua ok! Muahss..oh silap, lelaki mana boleh muah-muah pakai font merah jambu. Lelaki kena ganas born to kill punya tagline, gua salute lu bai! okeh, aku tidur dulu memandangkan kat Morocco dah pukul 2 pagi. Malam nanti aku update. opp..kasik tagline ganas sket. Gua blah dulu! nanti ibu gua marah balik masa maghrib.

(1) ~ Satu tempoh yang panjang

2 comments:

Muzium

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...