Wednesday, June 15, 2011

Empat tahun dulu

Empat tahun dulu, tak terbayang di kepala hotak bahawa saya akan pakai kasut FILA beli dekat bundle Kajang, di Morocco. Tetapi, setelah empat tahun disini, saya tersedar..

I Love Morocco!


Add Image

Tengah terbayang nak buat rumah Mediterranean Concept kat Malaysia. Kang tak kawin pulak.

7 comments:

DrSinga said...

cantik Bro... gambar-gambar itu..

saya suka yang kedua..



Mediterranean concept camna ya...
gua terbayang berbumbung leper je..

en_me said...

kawen sonok tau bang.. ahaha

AI said...

- disana aman damai kah?

- tidakkah terkena tempias mesir, libya dan lain2 itu...

mohamad faisal kamis said...

kalau dah love morocco kenala cari ceweknya..huhu

nuramirahshahrin said...

wah.... ambil masa 4 tahun br nak sedar? isyh3...

shidan apa kata anda minta tolong kawan baik anda buatkn rumah idaman anda tu.. confirm dia bagi 50 % discount .. silap hari bulan dia buatkan free..... :)

apapun morocco memang best walaupun hanya dapat berada di sana selama 2minggu ..

Syahiddmilikku said...

dr singa,
terimeee kaseeyy kak singa sebab like...errmm..nak buat entry jugak ke pasal mediterranean interior design? kalo rajin keh...eheh..

en_me,
itu la pasal. tak kawen kang sampai kubur nyesal. ahaha..

kak al,
alhamdulillah, x seteruk mesir ngan libya. sebab..diorang sayang raja derang..

ustat faisol,
pompuan morocco x pandai masak tempe masak cili ustat, tu yang pikir dua kali tu..ahaha..

cik nur amirah,
harapan la halim tu nak buatkan free. dia x leh dipercayai sangat tu..kekeke..well, bila nak hilang depan mata baru rasa sayang..cenggitulah kirenye..uhhu~

nuramirahshahrin said...

kalau anda masakkan untuk dia confirm dia bagi buat free..

eh btw en shiddan bila habisn nak balik cni ? xnak sambung master cm faru ke?

Muzium

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...