Monday, June 27, 2011

Khabbazat Dos

Minta maaf semua. Baru tadi sampai dari Rabat. Biasa lah, berfoya-foya kat sana best sikit dari Kenitra ni. Okeh, boleh kita sambung sikit lagi entry Khabbazat numero uno yang lepas? Kali ini, kita tengok details pulak.



5 comments:

Sha-na.Szied said...

gmbar je ke? ..

DrSinga said...

jagung kukus + extra planta + garam sikiiittt je ada tak ...

ZahirahzahiD said...

series rindu sama itu moroko.. rindu hiruk pikuk souq..

Nak g souq qadim rabat.. jalan2 di musim panas..

M.O.R.O.K.O aka M.A.G.H.R.I.B.I

en_me said...

vahhh tengok kurma masih siap tangkai dia tuu..

Syahiddmilikku said...

shana,
kan ada taip2 skit tu? kekke..

kaksinga,
aiyo kak, diorang celup abes dalam air garam..kekke..

cikpuanzahirah,
morocco akan terus hiruk dan pikuk sampai akhirat..uhuhuh..

en_me,
bukan tangkai je bang, siap pokok lagik..ahaha..

Muzium

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...