Monday, April 6, 2009

Akhirnya..

Assalamualaikum wth.

Siyesly, aku memang rindu dengan blog ni. Dah hampir seminggu aku takde kat rumah. Program persatuan di Rabat sepanjang minggu. Dan sepanjang itulah, blog aku ni ibarat gantung tak bertali. Aku baru sampai 2 jam lepas di rumah. Penat macam baru habis cuci karpet merah tebal 8 inci ibu aku dulu. Fuuh.. Namun, aku gagahkan jugak kudrat jin Ifrit aku untuk update blog.

Aku upload gambar je lah dulu. Gambar-gambar dibawah di captured sepanjang Sukan Malaysia a.k.a SUKMA 09 pada hari Rabu dan Jumaat lepas. Korang layankan je dulu. Esok, kalau dah ada karbohidrat untuk perut one pack aku nak bakar, aku post entry baru, ok?





Warghh..ngantuk macam kambing kena suntik syabu!! Tido dulu..Jumpa esok. Assalamualaikum wth.

7 comments:

IdaAnuar said...

alang join tak?tak nampak gambar alang pun...

syahiddmilikku said...

maklong,
ada, nanti esok alang upload lagik. tunggu aa..

saya xde blog said...

keeper tu dpt tgkp bola ke x? gaya dh mantap ... hehe ..

miss GAZA II said...

dasat jgak kudrat jin Ifrit yg ada bleh hapdet blog..
huh!
seramnya dengar...

Lotfi Lokman a.k.a kamitaken said...

owh.. patot pon senyap jer.. apdet cepat wahai si jin. kakakaa

syahiddmilikku said...

awak x de blog,
dia adalah keeper terbaik SUKMA kali ni tau..huhu..

miss gaza II,
seram ke? terang² camni pun? kekek..

kamitaken,
nak kena rasuk org mekah nih..hohoho..

afiq hakimi said...

hooreey!!
gamba ak ade due..
hehe..

tapi ak agak bangge la..
mase ak nak rembat bola tuh,,
sampai 3 org kene jage..
ehee~

shidan..
ak tak penah kate gamba ko burok!!
smart~
:D

Muzium

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...